| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
skipper
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 7:16 pm Temat postu: |
|
|
Ten temat byl juz przerabiany,PM jest chetny i otwarty na takie propozycje tylko brakowalo chetnych. _________________ Pływanie ponad wszystko. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ProOpen
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 1:09 pm Temat postu: |
|
|
| skipper napisał: | | Ten temat byl juz przerabiany,PM jest chetny i otwarty na takie propozycje tylko brakowalo chetnych. |
No właśnie - wszyscy chcą czytać testy i opisy używanych łodzi ale nie ma chetnych aby takie łodzie udostępniać - dlatego czytamy to co czytamy.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TOMEK 77
|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 8:41 pm Temat postu: |
|
|
| No i co Koledzy? Tyle było propozycji zmian w PM a łodzi swojej nikt do testów nie chce udostępnić? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AMETYST
|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 8:53 pm Temat postu: |
|
|
obiecuję więcej testów LEM w następnym roku  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kat742
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 8:33 pm Temat postu: |
|
|
| Witam.Nawiązując do Redaktorów PMZ z zadowoleniem widziałbym na stronie składanej z 2-A4 właśnie takich megayachtów i innych łodzi, coś na wzór niewielkiego plakatu. Pozdrawiam... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
skipper
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Własnie sobie oglądam DVD które kiedys dostałem z PM,musze stwierdzić ze była to juz dojrzała TV PM,szkoda ze zmarła tak szybko.
Jak niewiadomo o co chodzi to napewno chodzi o kase.Ja na pewno dopłaciłbym za PM+DVD
Panowie redaktorzy to było coś. Może reaktywacja,sami pisaliscie że kryzys za nami. _________________ Pływanie ponad wszystko. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TOMEK 77
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 10:48 am Temat postu: |
|
|
Mam prawie wszyskie a może i wszystkie wydania z płytkami. Wcześniej przed DVD było VCD. Uważam te płytki za fantastyczny dodatek. Również jestem za tym żeby wznowić ich emisję za dopłatą ale chyba nici z tego. Poruszałem kiedyś ten temat na forum i dostałem odpowiedź od Darka że decydujący jest tylko czynnik ekonomiczny. Trudno będzie znaleźć odpowiednią ilość chętnych. Ale jest już nas dwóch.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pn-m
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 2:47 pm Temat postu: |
|
|
"Trudno będzie znaleźć odpowiednią ilość chętnych. Ale jest już nas dwóch. "
Nawet TRZECH, ale i tak net i youtube wygra i trzeba bedzie sciagac.  _________________ Cortina 555 + Mercury V6 200 EFI
http://www.baldomex.oferty.net/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TOMEK 77
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Widzę że cortinka jeszcze nie sprzedana?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pn-m
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 2:00 pm Temat postu: |
|
|
Potencjalni chetni nie byli majetni....  _________________ Cortina 555 + Mercury V6 200 EFI
http://www.baldomex.oferty.net/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ProOpen
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 3:08 pm Temat postu: |
|
|
Własnie dostałem nowy numer PM. Określe skromny jest i tak delikatne. Ciekawe gdzie PM zmierza?
Co Wy o tym myślicie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wayne
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 3:34 pm Temat postu: |
|
|
| ProOpen napisał: | Własnie dostałem nowy numer PM. Określe skromny jest i tak delikatne. Ciekawe gdzie PM zmierza?
Co Wy o tym myślicie? |
Kupiłem go na targach w Warszawie. Co ja o tym sądzę jest oczywiste: kryzys. Kto prowadzi własną działalność, a nie pracuje u kogoś nie będzie zaskoczony. Sam działam, wprawdzie w innej branży, ale też go odczuwam. Po prostu zmiany dotychczasowych działań są nieuniknione i trzeba szukać oszczędności. Sam musiałem obniżyć nieco jakość swoich usług przez zmniejszenie kadry, ale inaczej się nie dało. A na temat regulowania (a raczej nie regulowania) wieżytelności przez kontrahentów mógłbym napisać doktorat. Dokąd zmierza PM? Zapewne w tą stronę co cała branża motorowodna, czyli zależy on od danej sytuacji ekonomicznej rynku, czyli jak będą się sprzedawały nowe łodzie, akcesoria do nich i usługi, to będzie gruby. Jak będzie zastuj, to będzie chudy. I tyle - sinusoida koniunkturalna jak zwykle. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariusz
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 8:54 pm Temat postu: |
|
|
No to koledzy, zmartwiliście mnie, własnie w tym miesiacu chciałem przełamac sie kupic PM , a tutaj okazuje sie ,ze czytelnicy sa rozczarowani,no nic....szkoda. _________________ Scandica 635+F150 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
musti
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Poczekaj - do nas jeszcze nie dotarł, może zawartość Cię zadowoli
Na razie pojawiła się tylko konkurencja i muszę przyznać, że wydawnictwo coraz lepsze, choć dla miłośników łodzi z górnej półki  _________________ Pzdr,
musti
Eurocrown 195CCR + Mariner Optimax 135 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wayne
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:43 am Temat postu: |
|
|
| Mariusz napisał: | | No to koledzy, zmartwiliście mnie, własnie w tym miesiacu chciałem przełamac sie kupic PM , a tutaj okazuje sie ,ze czytelnicy sa rozczarowani,no nic....szkoda. |
Akurat mnie źle mnie zrozumiałeś - nigdzie nie napisałem, że jestem rozczarowany. Owszem, PM jest mniejszy, ale przedstawione materiały mi się podobają. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|