Forum pierwszego w Polsce magazynu o łodziach i jachtach motorowych, skuterach wodnych.
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kazik
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 3:22 pm Temat postu: oferuję części do silników zaburtowych |
|
|
| witam,sprowadzam części do silników takich firm jak : Yamaha,Honda,Suzuki,Johnson-Evinrude,Mercury.Monitoruję drogą mailową caly proces zamówienia.Przy drobnych zamówieniach nie pobieram zaliczek.Platność listonoszowi przy odbiorze przesylki.Jeżeli sam potrafisz wymienić wirnik pompy wodnej , zamów go u mnie , a zaoszczędzisz 100..150zl , w przypadku realizacji tej uslugi w serwisie.Kontakt : tel.:518998136 mail:kazik635@wp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariusz
|
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo dziękuje Tobie Kaziu,za profesjonalne zalatwienie sprawy, jestem bardzo zadowolony z ceny i towaru ,który mi załatwiłes, jeszcze raz serdeczne dzieki.I w tym miejscu musze zareklamować Kazia i polecić jego osobę wszystkim tym, którzy chcą zamowic sobie części do silników zaburtowych,Kaziu ma bardzo, ale to bardzo konkurencyjne ceny, sam się o tym przekonałem.Dlaczego mamy przepłacac za części w serwisie, .....zamówmy je u Kazia, a z pewnoścąa będzie, szybko, tanio i solidnie::)Mam nadzieje ,ze się na mnie nie pogniewasz za taką reklamę, ale ja uwazam ,że jeśli ktos wywiazuje sie z umowy tak jak Ty to warto polecić innym, taką osobę.Pozdrawiam Mariusz. _________________ Scandica 635+F150 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
CALCIO23
|
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 2:32 pm Temat postu: |
|
|
| również chciałbym podziękować Panu Kazikowi za załatwienie mi Linki do mojej Yamahy, jeśli będę potrzebował jakieś części to na pewno się jeszcze do Pana odezwę , jeszcze raz dziękuje za profesjonalne podejście do sprawy, oraz pełną informację na temat realizacji zamówienia, Pan Kazik to konkretny i słowny człowiek i bardzo go polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariusz
|
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 4:04 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiscie w całej rozciagłosci potwierdzam to co kiedys napisałem, jeszcze raz skorzystałem z uprzejmosci Kazika, i nabyłem pare drobiazgów, było jak zwykle.....szybko, zdecydowanie taniej niz w servisie, i co wazne, jak zwykle części oryginalne.pozdrawiam  _________________ Scandica 635+F150 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|