Forum Forum Motorowodne -
Forum pierwszego w Polsce magazynu o łodziach i jachtach motorowych, skuterach wodnych.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

oferuję części do silników zaburtowych

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Motorowodne - "Przegląd Motorowodny" Strona Główna -> Ogłoszenia drobne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kazik

PostWysłany: Pią Lut 12, 2010 3:22 pm    Temat postu: oferuję części do silników zaburtowych Odpowiedz z cytatem

witam,sprowadzam części do silników takich firm jak : Yamaha,Honda,Suzuki,Johnson-Evinrude,Mercury.Monitoruję drogą mailową caly proces zamówienia.Przy drobnych zamówieniach nie pobieram zaliczek.Platność listonoszowi przy odbiorze przesylki.Jeżeli sam potrafisz wymienić wirnik pompy wodnej , zamów go u mnie , a zaoszczędzisz 100..150zl , w przypadku realizacji tej uslugi w serwisie.Kontakt : tel.:518998136 mail:kazik635@wp.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mariusz

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 3:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziękuje Tobie Kaziu,za profesjonalne zalatwienie sprawy, jestem bardzo zadowolony z ceny i towaru ,który mi załatwiłes, jeszcze raz serdeczne dzieki.I w tym miejscu musze zareklamować Kazia i polecić jego osobę wszystkim tym, którzy chcą zamowic sobie części do silników zaburtowych,Kaziu ma bardzo, ale to bardzo konkurencyjne ceny, sam się o tym przekonałem.Dlaczego mamy przepłacac za części w serwisie, .....zamówmy je u Kazia, a z pewnoścąa będzie, szybko, tanio i solidnie::)Mam nadzieje ,ze się na mnie nie pogniewasz za taką reklamę, ale ja uwazam ,że jeśli ktos wywiazuje sie z umowy tak jak Ty to warto polecić innym, taką osobę.Pozdrawiam Mariusz.
CALCIO23

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 2:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

również chciałbym podziękować Panu Kazikowi za załatwienie mi Linki do mojej Yamahy, jeśli będę potrzebował jakieś części to na pewno się jeszcze do Pana odezwę , jeszcze raz dziękuje za profesjonalne podejście do sprawy, oraz pełną informację na temat realizacji zamówienia, Pan Kazik to konkretny i słowny człowiek i bardzo go polecam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mariusz

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 4:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie w całej rozciagłosci potwierdzam to co kiedys napisałem, jeszcze raz skorzystałem z uprzejmosci Kazika, i nabyłem pare drobiazgów, było jak zwykle.....szybko, zdecydowanie taniej niz w servisie, i co wazne, jak zwykle części oryginalne.pozdrawiam Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Motorowodne - "Przegląd Motorowodny" Strona Główna -> Ogłoszenia drobne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: